Ghiozdanul calator

Tu ce iti doreai sa iti cumperi cand incepea scoala?

Guma de sters cu parfum de capsuna, caiete cu super-eroi, ghiozdan cu buzunarel secret, carioci fosforescente… rafturile din magazine aratau ca un parc de distractii!
Nu stim daca ai reusit vreodata sa iti echipezi ghiozdanul de vis, de aceea te provocam sa dai buzna la raionul de rechizite si sa echipezi un ghiozdan cu tot ce ti s-ar fi parut mai frumos cand erai copil.

Noi vom avea grija ca un copil mai putin norocos sa primeasca ghiozdanul creat de tine si sa se bucure de el asa cum te-ai fi bucurat si tu in copilarie!

Intervalul in care poti face donatia este 12 august-12 septembrie din fiecare an in care se deruleaza campania.

Ghiozdanele colectate vor fi trimise catre 45 de copii cu situatie defavorizata (45 este targetul propus, daca il depasim va fi cu atat mai bine!). Dupa trimiterea ghiozdanelor, fiecare persoana care a donat va primi un mesaj cu informatii despre copilul care a primit cadoul. Destinatarii vor fi copii din ciclul primar, baieti si fete.

Indemnul nostru este sa creati ghiozdanul pe care il visati atunci cand erati copii. Pentru a va aminti care sunt dorintele unui copil la inceput de an scolar, puteti consulta lista de mai jos:

1 ghiozdan

10 caiete de matematica

10 caiete de romana

1 caiet de muzica

1 caiet de geografie

1 caiet de biologie (stiintele naturii)

1 bloc desen

1 penar

1 set creioane colorate

1 stilou

1 set rezerve cu cernala

1 set acuarele

1 set pensule

2 radiere

10 creioane

10 pixuri mina albastra

3 pixuri mina rosie

1 set carioci

1 rigla

* orice alte rechizite care considerati ca sunt necesare

Ghiozdanele se pot lasa la sediul asociatiei ADEMED din com. Brebu, sat Brebu Manastirei, nr.619, in fiecare zi lucratoare intre 10:30 si 18:30 sau la punctele de colectare stabilite prin campanie si semnalizate pe harta online de mai jos. Pentru informatii despre localizarea sediului sau oricare alte informatii ne puteti contacta la 0767 757 849.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support