Intalniri transnationale

DATA: 18 aprilie 2023

ORGANIZATIA GAZDA: Project in Motion, Malta

În data de 18 aprilie 2023  a avut loc în Valleta, Malta, cea de –a treia întalnire transnationala din cadrul proiectuluiGenerația Z pentru dezvoltarea comunității și durabilitate”, coordonat de Asociația pentru Dezvoltare și Mediu-ADEMED din Romania, ca parteneriat de cooperare cu beneficiari multipli în cadrul Programului ERASMUS+.

  Proiectul, coordonat de Asociatia pentru Dezvoltare și Mediu – ADEMED din România,  dezvoltă un cadru de formare a tinerilor din Generaţia Z in directia dezvoltării durabile şi a protecției mediului, ca participanţi activi în societate şi ca factori ai tranziţiei verzi şi digitale promovate de Uniunea Europeană.

  În întâlnirea din Malta partenerii s-au concentrat pe imbunatatirea celor 7 module ale cursului despre modalitatea de participare a tinerilor la acțiunile de dezvoltare durabilă locală destinat persoanelor care lucreaza cu tinerii din Generația Z.

Prezentarile și discuțiile s-au concentrat pe gasirea celor mai bune metode de a avea un feedback util de la participantii din cadrul pilotarii cursului pentru persoanele care lucreaza cu tinerii. Care urma sa aiba loc in urmatorele zile in Valetta, Malta.

_________________________________________________________________________________________________________

DATA: 13 decembrie 2022
ORGANIZATIA GAZDA: LINK GROUP, Serbia

În data de 13 decembrie 2022  a avut loc în Begrad, Serbia, cea de –a doua întalnire transnationala din cadrul proiectului Generația Z pentru dezvoltarea comunității și durabilitate”, coordonat de Asociația pentru Dezvoltare și Mediu-ADEMED din Romania, ca parteneriat de cooperare cu beneficiari multipli în cadrul Programului ERASMUS+.

  Proiectul, coordonat de Asociatia pentru Dezvoltare și Mediu – ADEMED din România,  dezvoltă un cadru de formare a tinerilor din Generaţia Z in directia dezvoltării durabile şi a protecției mediului, ca participanţi activi în societate şi ca factori ai tranziţiei verzi şi digitale promovate de Uniunea Europeană.

În întâlnirea din Belgrad partenerii au discutat cele 7 module ale cursului on line despre modalitatea de particpare a tinerilor la acțiunile de dezvoltare durabilă locală destinat persoanelor care lucreaza cu tinerii din Generația Z.

Prezentarile și discuțiile s-au concentrat pe modalitatea și obiceiurile de învățare ale Generației Z și pe subiectele de interes din domeniul dezvoltării durabile care pot sa determine Generația Z să acționeze la nivel local. Cursul este conceput să sprijine Generația Z în formarea  unei atitudini informate și eficiente în vederea stimulării dezvoltării durabile.

_________________________________________________________________________

DATA: 12 mai 2022
ORGANIZATIA GAZDA: Ademed, RomaniaÎntâlnirea de lansare a proiectului Erasmus+ GenZ4GD a fost găzduită de organizația ADEMED, in data  12 mai 2022.


În timpul întâlnirii, partenerii au prezentat organizațiile participante și au oferit informații despre statutul educației antreprenoriale a fiecărei țări. Au fost discutate și rezolvate chestiuni importante pentru următorii pași ai implementării și au fost stabilite termene limită pentru sarcinile viitoare.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support