Learning Villages International Network Working

Proiectul LVIN #C Learning Villages International Network Working on European Citizenship, Proiectul Nr. 101091134, a Programului CERV „Cetățeni, Egalitate, Drepturi și Valori”, program care are ca scop protejarea și promovarea drepturilor și valorilor. consacrate în tratatele UE și în Carta drepturilor fundamentale, și anume prin acordarea de sprijin organizațiilor societății civile la nivel local, regional, național și transnațional.

 Prima saptamana internationala a avut loc între 17 și 24 iunie 2023, în satele Vila Marim (Vila Real, Portugalia), Sabrosa, Aldeia da Garganta și S. Martinho de Anta (Sabrosa, Portugalia), Pinhão (Alijó, Portugalia) și San Xoan de Rio, satul Mouruás, A Pobra de Trives și Manzaneda, în Galicia, Spania.

Activitățile desfășurate, în cele mai variate domenii și cu prezența diferiților parteneri, au fost concepute și programate pentru a îndeplini obiectivele și sfera proiectului LVIN #C și programul „Cetățeni, Egalitate, Drepturi și Valori”. .

Evenimentul (Săptămâna Internațională LVIN #C) s-a desfășurat în 9 sate sau locuri cu relevanță rurală, unde s-au desfășurat diverse activități, având ca scop în principal împărtășirea de experiențe, cunoștințe, contacte cu populațiile locale și rurale, împărtășirea experiențelor și a dinamicii comunitare și sesiuni de învățare privind cultura, participarea civica, discutarea problemelor rurale si intalniri pe tema patrimoniului rural, istoric, arheologic si de mediu, intr-o perspectiva comunicarii si transmiterii cunostintelor.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support