Interviuri participanti

Proiectul “Împreună cu pădurea mea în benzi desenate”  implementat de ADEMED – Asociația pentru Dezvoltare și Mediu, a demarat în comuna Boșorod, județul Hunedoara. Elevi, cadre didactice, părinți și alți curioși s-au întâlnit la școala gimnazială din localitate cu profesorul și autorul de benzi desenate Mihai I. Grăjdeanu și cu actorul și regizorul Paul Cosma Cimpoieru. Împreună  au repovestit legende locale în benzi desenate și le-au jucat într-o piesă de teatru pusă în scenă în Pădurea Boșorod,  spațiu cultural comunitar tradițional. Să-i ascultăm pe participanți și pe îndrumători într-un reportaj realizat la fața locului de Mădălina Corina Diaconu. Interviul a fost difuzat in cadrul emisiunii “Cu…minte de weekend” de la Radio Romania Cultural din 7 iunie 2021.

Interviu benzi desenate si teatru din padure in Bosorod (Hunedoara)

Interviu acordat de membrii  organizatiei ADEMED – Asociația pentru Dezvoltare și Mediu şi voluntarii din proiectul “Împreună cu pădurea mea în benzi desenate“,  finanţat de Administratia Fondului Cultural National. Interviul a fost realizat la satul Pietriceaua, comuna Brebu, judeţul Prahova, una din locaţiile proiectului, de către Mădălina Corina Diaconu si  difuzat la emisiunea “Cu…minte de weekend” din 26 iunie 2021 la  Radio Romania Cultural.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support