Sprijiniti

2%; formular 230

Sprijiniti activitatea ADEMED !

Intrucat suntem o asociatie non-profit dedicata conservarii naturii, care nu deruleaza activitati economice, invitam toate persoanele care au valori comune cu valorile ADEMED si care apreciaza activitatea noastra sa ne sprijine, completand Formularul 230 (2% din impozitul pe veniturile din salarii si din pensii).


formular 230; 2%


formularul 230; 2%

Formularul 230 printabil se printeaza ca atare si se completeaza manual cu datele de identificare personala si se depune pana la data de 25 mai la sediul ANAF in circumscriptia caruia aveti domiciliul.

Formularul 230 editabil se descarca apasand click-dreapta si ”Save link as…” sau ”Save target as…”. Ulterior se deschide cu Acrobat Reader din calculator si se completeaza electronic, apoi se apasa butonul de VALIDARE. Formularul completat si validat poate fi depus online prin intermediul SPV (spatiu virtual privat) daca il aveti definit (la ANAF) sau se printeaza, semneaza fizic si se depune pana la data de 25 mai la ghiseu la sediul ANAF pe raza caruia aveti domiciliul.

Va multumim !

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support